Posted in: Fietsen in Toscane, Montespertoli, Toscane, Wandelen Toscane

Mei in de Chianti, Toscane

Wat plaatjes van de typische wijngaarden en vergezichten waar het hier van stikt.

De foto’s hieronder zijn van de beroemde en eeuwenoude Frescobaldi wijngaarden die tot mijn verbazing in de gemeente Montespertoli bleken te liggen. Deze familie (nou ja, de werknemers van de familie) maakt wijn sinds 1300 ongeveer en de familie stamboom gaat zelfs terug naar 1100.

Verder het kasteel van Montegufoni en nog wat sfeerplaatjes.

mei-chianti-toscane-1 mei-chianti-toscane-2 mei-chianti-toscane-3 mei-chianti-toscane-4 mei-chianti-toscane-5 Het kasteel van Montegufoni hierboven. Op het plaatje daarboven ook, met op de voorgrond een villa die nog net door de zon werd verlicht.

 

Comments (0) on "Mei in de Chianti, Toscane"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top