Over W in Italie

Na 12 jaar in Umbrie te hebben gewoond, ben ik verder gegaan in Toscane.
Na 12 jaar bovenop een heuvel te hebben genoten van ruimte en rust, heb ik zeven jaar in een appartement in het dorpje Montespertoli gewoond, half uurtje van Florence. Inmiddels woon ik op het ‘platteland’ dat alles behalve plat is, met drie hectare grond.

Na 10 jaar vakantiehuisjes te hebben verhuurd werk ik nu voor bedrijven die in Italie willen beginnen te verkopen of beurzen willen bezoeken, een distributiekanaal in Italie op willen zetten en dat soort zaken. Ook geef ik Italiaanse conversatieles via Skype en help met allerhande kleine klusjes die mensen in Italie gedaan willen hebben.

Op www.willemijn.eu staat meer informatie over al deze Italie services die ik bied. Daar schrijf ik ook regelmatig over Italiaanse woorden om deze uit te leggen of in een context te plaatsen die het makkelijker maakt om de woorden te onthouden / begrijpen. Je kunt je op www.willemijn.eu opgeven voor een nieuwsbrief om af en toe een lijstje met woorden te ontvangen.

Comments (3) on "Over W in Italie"

  1. Vandaag je blog ontdekt, erg leuk. Nog leuker is dat je in Montespertoli woont, wij hebben daar vijf jaar onze vakantie doorgebracht. Een heerlijk, relaxed klein stadje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top