Over W in Italie

Na 12 jaar in Umbrie te hebben gewoond, benĀ ik verder gegaan in Toscane.
Na 12 jaar bovenop een heuvel te hebben genoten van ruimte en rust, heb ik zeven jaar in een appartement in het dorpje Montespertoli gewoond, half uurtje van Florence. Inmiddels woon ik op het ‘platteland’ dat alles behalve plat is, met drie hectare grond.

Na 10 jaar vakantiehuisjes te hebben verhuurd geef ik nu Italiaanse les online, vooral conversatieles. Verder werk ik een beetje voor bedrijven die in Italie willen beginnen te verkopen of beurzen willen bezoeken, een distributiekanaal in Italie op willen zetten en dat soort zaken. Ook help ik met allerhande kleine klusjes die mensen in Italie gedaan willen hebben (hulp bij het kopen van een huis, water gas en licht overzetten op hun naam, assistentie bij de verbouwing, ik help af en toe erfgenamen die een huis in Italie erven, etc.).

Op www.willemijn.eu staat meer informatie over al deze Italie services die ik bied. Daar schrijf ik ook af en toe over Italiaanse woorden om deze uit te leggen of in een context te plaatsen die het makkelijker maakt om de woorden te onthouden / begrijpen.

Ik heb nu een tweede website speciaal voor de online conversatielessen Italiaans. Hier staan onder andere artikelen van veelgemaakte fouten in het Italiaans: www.lessenitaliaans.com.

Comments (3) on "Over W in Italie"

  1. Vandaag je blog ontdekt, erg leuk. Nog leuker is dat je in Montespertoli woont, wij hebben daar vijf jaar onze vakantie doorgebracht. Een heerlijk, relaxed klein stadje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top