Posted in: Fietsen in Toscane, Wandelen Toscane

Even in Nederland

Afgelopen week was ik in Nederland om familie en vrienden te bezoeken. Ik had geluk met het weer en heb genoten van de pracht van Twente. Schitterend landschap en ontzettend vriendelijke mensen. Iedereen groet elkaar en mij dus ook.

Terug in Italie is er niets dan regen en geweldig veel overlast van al die regen. Hier in Montespertoli is geen schade, maar ik vermoed dat er wel grondverzakkingen her en der zijn, dat is de laatste jaren nou eenmaal altijd zo bij zoveel nattigheid.

Vorige week had ik wat foto’s van de herfst in Toscane op de blog gezet en vlak voor vertrek was er een dagje met wat meer licht en zijn we even gaan fietsen … dus hieronder nog wat foto’s waarop de prachtige kleuren en patronen beter zichtbaar zijn.

herfst-toscane-zonnig-1 herfst-toscane-zonnig-2 herfst-toscane-zonnig-3

Comments (0) on "Even in Nederland"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top