Posted in: Fietsen in Toscane, Wandelen Toscane

E-bike fietstocht Toscane met Audiogids

Ik heb voor Toscana by Bike, een klein bedrijfje hier in Montespertoli dat elektrische fietsen verhuurt en hier ook tochten mee aanbiedt, een korte maar mooie fietstocht in elkaar gezet met 5 punten waarop naar een stukje audio kan worden geluisterd.

Wie dus iets van het Toscaanse landschap wil zien met wat extra informatie erbij, kan een e-bike huren in Montespertoli (vanaf Florence centrum is dat bus 37 die om 9.15 vertrekt) en in eigen tempo een prachtige tocht maken.

Je kunt ook een gewone fiets huren, zonder trapondersteuning, maar dan moet je wel een goed geoefende fietser zijn, anders krijg je het na de eerste heuvel zwaar.

Hier de webpagina met de fietstocht met audiogids

Het geheel is zonder data roaming aan te hebben te beluisteren, lees op de bovenstaande pagina hoe dat werkt!

Mocht je liever wandelen, dan kan dat uiteraard ook! Het is wel een flinke wandeling, maar in een dag prima te doen voor de geoefende wandelaar.

Comments (0) on "E-bike fietstocht Toscane met Audiogids"

  1. Het lijkt mij inderdaad een mooie tocht, met 5 audiopunten, die je op je smartfoon kunt afluisteren zonder dat het iets kost. Ik heb het op de site gelezen. De km file in maps me importeren. Ik heb ook importeren/exporteren op mijn Huawei gevonden. Het zal inderdaad veel werk zijn geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top