Posted in: Bijzondere mensen, Italiaans

Anticlimax

Vanochtend ging ik zwemmen op een tijdstip waarop ik nog nooit eerder in het zwembad ben geweest. Bijna alle banen waren bezet met cursussen, een zwembad vol vrouwen op een paar uitzonderingen na.

Na een tijdje kwam er een Goddelijk figuur binnen. Hij was, moet ik eerlijk bekennen, echt erg mooi, maar mensen die dit van zichzelf vinden en daar (dus) de hele dag mee bezig zijn, vind ik automatisch minder aantrekkelijk.

De Mooie Man had een kort t-shirtje aan, waardoor zijn goed gespierde armen uitstekend tot hun recht kwamen. Zelfbewust, goed zichtbaar voor iedereen, ging de Mooie Man uitgebreid staan rekken en strekken.

Na zijn kleine voorstellinkje ging hij ongeduldig op een stoel zitten, wachten tot één van de cursussen af was gelopen. Daarna begon hij vanaf de rand van het bad heel delicaat zichzelf met wat water te besprenkelen.

Hoe ik dat allemaal zag? Ik kwam elke keer voorbij zwemmen en begreep maar niet waarom hij nog altijd niet te water was gegaan. Ik genoot enorm van de overdreven maniertjes en de zelfaanbidding van deze Mooie Man die zo weg leek te zijn gelopen uit één van de beroemde bladen.

Daarnaast verwachte ik een atleet in actie te gaan zien. Kijken naar zwemmers die pijlsnel door het water scheren blijft mij fascineren. Hij had zijn eigen kickboard bij zich en dat hebben normaal gesproken alleen semi professionals. Ik hield hem dus in de gaten.

De Mooie Man ging pas het water in toen bijna alle baantjes vrij waren en ik begreep direct waarom. Alle show bleek, zoals wel vaker, show.

Hij kón zwemmen, maar daarmee is dan alles ook wel gezegd. Een super vrolijke anticlimax!

Comments (0) on "Anticlimax"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top