Posted in: Toscane, Wandelen Toscane

Prachtige witte bergtoppen in de verte

Na twee dagen erg veel regen en temperaturen die flink waren gedaald … kregen we gisteren (vrije dag in Italie, want 25 april is de Italiaanse bevrijdingsdag) werkelijk schitterende uitzichten, kraakheldere lucht en duizenden kleuren groen. Met witte bergtoppen in de verte.

besneeuwde-bergtoppen-toscane-1 besneeuwde-bergtoppen-toscane-2 besneeuwde-bergtoppen-toscane-3 besneeuwde-bergtoppen-toscane-4 besneeuwde-bergtoppen-toscane-5 besneeuwde-bergtoppen-toscane-6 besneeuwde-bergtoppen-toscane-7

Comments (3) on "Prachtige witte bergtoppen in de verte"

  1. Ja prachtig die witte vlakten tegenover dat frisse jonge lichte groen.
    Onderweg zagen wij dat ook in Zwitserland, bomen vol suiker in de verte, en in
    Hochzswartswald, Duitssland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top