Posted in: Italiaans

Laatste telefooncel?

laatste-telefooncel

Al maanden hangt er op de zijkant van deze telefooncel bij mij in de straat (waar zie je ze nog tegenwoordig?) een officieel gestempeld papiertje met daarop de aankondiging dat de telefooncel 17 juni wordt verwijderd.

Het ding staat danig in de weg, midden op het trottoir zodat je er niet langs kunt, met stelselmatig een auto ernaast geparkeerd. Hoe hebben ze het kunnen bedenken! Iets verderop is de stoep meters breed namelijk, maar daar staat altijd gewoon een auto, dus daar kun je ook niet lopen. Had de telefooncel daar gestaan, dan was er geen plek voor een auto en nog wel voor voetgangers, maar er zijn vast krachten in het spel geweest waar alleen de intimi verstand van hebben. Zo gaat dat (helaas) erg vaak hier in Italie.

Maar goed, de telefooncel wordt één dezer dagen weggehaald.

Nu afwachten of de stoep, stoep wordt, of extra parkeerplaats!

 

Comments (0) on "Laatste telefooncel?"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top