Posted in: Algemeen, Italiaans

Italiaans leren?

Ik ben met een nieuwe website bezig waarop ik mijn werkzaamheden aan de man breng (ook aan de vrouw hoor!!).

www.willemijn.eu

Eindelijk één plek waarop ik de verschillende dingen die ik doe bij elkaar heb gebracht.

Italiaans leren middels praktische conversatielessen (via Skype). Op de website ben ik begonnen ook wat aantekeningen over de Italiaanse taal op te schrijven (onder het menu Italiaans leren). De Italiaanse taal blijft mij verrassen en veel dingen zijn logisch en ik hoop die logica duidelijk te maken middels deze aantekeningen.

Zaken doen in Italie. Ik help bedrijven met het zoeken naar partners om zaken mee te doen, of zoek naar distributiekanalen voor nieuwe producten, ik kan ondersteuning geven bij het voorbereiden van een Italiaanse beurs, of ook daar aanwezig zijn en een bedrijf representeren, enzovoorts.

Allerhande kleine klusjes opknappen in Italie … zoek je een bepaald product, heb je een simpele vertaling nodig, heb je een tweede huis in Italie en wil wat advies of hulp … Allerhande kortere klussen kan ik makkelijk (dat hoop ik in elk geval) oplossen.

Hier een screenshot van de home pagina zoals die er vandaag uitziet:

home-pagina-willemijn

 

Een beetje een vreemd moment om deze nieuwe website te lanceren, tegen alle gebruiken in zo net voor Kerst en net voor het nieuwe jaar, maar ik vond het tijd worden en daar doe je dan niets meer tegen!

Comments (0) on "Italiaans leren?"

 1. deze nieuwe site lijkt op wat je wilde doen toen je in Montespertoli kwam, de tussenpersoon zijn voor producten en diensten, die tussen Italië en Nederland verhandeld worden en vise versa. Ik vind het knap en gedurfd, ook deze nieuwe site. Hoe kom je er tussen door een profiel aan te maken op Linkedin, door bij Google onder een specialistische rubriek ondergebracht te worden, door de naam Willemijn op de één of andere manier naar voren te schuiven, dat Willemijn en Italië/Nederland een begrip wordt. Veel sterkte, Margaretha.

 2. Geweldig initiatief, Willemijn.
  Ik heb je nieuwe site nog niet bekeken, maar ga dat heel snel doen.
  Ik wens je er heel veel succes mee!
  En nu ik toch aan het wensen ben: heel gezellige feestdagen gewenst voor jou en je partner, en een heel goed en inspirerend Nieuwjaar.
  Marga

 3. Het ziet er goed uit! Ik heb meteen even de info over jou zelf gelezen. Ik vroeg me altijd al af hoe je in Italië beland bent! 😄

 4. Wat leuk, ik krijg hier meteen weer ideeen bij, de italiaanse droom blijft levend. Kan je misschien zorgen voor wat knoppen om je berichten te delen op linkedin en facebook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top