Posted in: Algemeen

Ongelukje … vervolg

Zoals ik in de voorgaande blog had geschreven, wist de gemeentepolitie wie de bestuurder van de auto was. Ik werd dinsdag door de politie gebeld en kon woensdag langskomen om alle gegevens op te halen.

Ik kreeg een keurig papiertje mee, officieel papier van de politie, met daarop alle gegevens van de bestuurder en van de eigenaar van de auto en de verzekering.

De bestuurder is een man uit Certaldo (hier 10 km vandaan) van 42 jaar. De auto is van een vrouw van 30 jaar ouder, dus we vermoeden dat zij de moeder is.

Ik heb direct de verzekering gebeld en na wat kantoortjes te hebben geprobeerd, kreeg ik uiteindelijk de goede. Zij wisten nog van niets, maar gingen erachteraan. Ik heb vrijdag weer gebeld omdat ik niets meer had gehoord en de eigenaar had nog altijd niets van zich laten horen. De dame van de verzekering zei dat ze ook zonder de eigenaar de procedure in gang zou gaan zetten omdat we nou eenmaal een officieel rapportje van de politie hadden.

Vanochtend werd ik door iemand van de verzekering gebeld. Hij was de dag ervoor langsgekomen, maar ik had mijn telefoon niet opgenomen (tijdens mijn werk neem ik nooit op) en hij had nergens aan kunnen bellen (nee, de bel is ook verdwenen). Hoe dan ook, ik moet een offerte laten maken voor alles en hem dat mailen en dan gaat hij ermee aan de slag.

De zoon van mijn vriend heeft FaceBook en een vriendin van ons ook en beiden hebben direct een man met dezelfde naam en leeftijd en ook uit Certaldo gevonden. Een van zijn laatste berichten was dat hij was geslaagd voor zijn sommelier examen …

Comments (3) on "Ongelukje … vervolg"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top