Posted in: Algemeen, Bijzondere mensen

De leeftijd

Gisteren was ik op een verjaardagsfeestje. De kleinzoon van mijn vriend is één geworden.

Op een gegeven moment zat ik naast een vrouw die ik al n’s eerder had gezien. Een hele vriendelijke vrouw van een jaar of 65. Vol vertrouwen zei ik tegen haar dat het alweer lang geleden was dat we met elkaar hadden gesproken, bij de opening van het nieuwe bedrijfsgebouw van mijn vriend in 2017.

Ze legde uit dat we elkaar daarna ook nog hadden gezien, bij het afstuderen van de dochter van mijn vriend. Ik kan me daar helemaal niets van herinneren en zei dus doodleuk dat zij daar zeker ook aanwezig was, maar dat we niet echt een gesprek hadden gehad en dat dat dus voor mij niet telde.

De vrouw keek mij nieuwsgierig aan en zei dat we na afloop bij elkaar aan een tafeltje in de bar hadden gezeten.

Ik kan het mij echt totaal niet herinneren en zei dat dus ook gewoon eerlijk.

Tja zei ze … dat zal de leeftijd dan wel zijn!

Comments (4) on "De leeftijd"

  1. Ha, ha…daar moet je het dan mee doen of misschien heeft ze gedacht dat “ buitenlanders “ toch altijd bijzonder reageren! 🤣

  2. Volgens mij heeft ze gelijk.
    Mij gebeurt dat ook wel en soms probeer ik de dingen niet direct meer te zeggen
    om dat soort problemen te verkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top