Posted in: Italiaans

Italiaanse conversatieles

Al jaren geef ik Italiaanse conversatieles online. Dat bevalt mij prima. Ik heb een website waar ik af en toe een stukje schrijf over Italiaanse woorden. Deze website is echter een beetje oud aan het worden, dus ben ik al sinds deze zomer bezig met een nieuwe website. Deze staat nu eindelijk online:

www.lessenitaliaans.com

Net als mijn oude website is ook deze website nooit af want ik vul hem aan met nieuwe artikelen over bepaalde Italiaanse taal constructies en veelgemaakte fouten of woorden waar veel Nederlanders problemen mee hebben. Ik heb al een aantal artikelen geschreven en zelfs die zijn niet af want af en toe schiet mij nog iets te binnen dat ik vervolgens toevoeg.

Ik wil ook beginnen met organiseren van wat groepslessen genaamd ‘online taalcafé Italiaans‘. Ik ben erg benieuwd of ik mensen ga vinden die hier interesse in hebben. Mocht je iemand kennen die Italiaans aan het leren is, stuur ze mijn website door, wie weet is het iets voor hen!

Comments (2) on "Italiaanse conversatieles"

  1. Wat leuk! Ik zal af en toe een op je website kijken. Ik oefen iedere dag een heel klein beetje Italiaans met Duolingo. Ik vind het zo’n mooie taal! Maar ik kan er nog steeds niks van, hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top