Posted in: Bijzondere mensen

Etentje van de jagers

Maandag had het groepje jagers uit deze buurt een etentje georganiseerd om wat geld in te zamelen. Dat geld gebruiken ze voor de honden die ze hebben, voornamelijk voor de dierenartsen.

Een etentje dat niet ‘een etentje’ was, maar meer ‘een eten’: er waren 135 mensen!

Ze hadden 8 lange tafels neergezet en daarop werd door de zoons, dochters en kleinkinderen feilloos een fantastisch diner geserveerd. Een voorgerecht, twee keer pasta gevolgd door een hoofdgerecht en tot slot een toetje.

Petje af! Het was niet alleen erg lekker allemaal (uiteraard alleen maar vlees), maar de organisatie liep vlekkeloos. Menig restaurant kan hier nog wat van leren en dat allemaal door vrijwilligers die geen restaurantervaring hebben.

Wij zaten aan tafel met de mensen uit de buurt die we kenden. Er zat in het begin een stille man bij die mij bekend voorkwam. Ik dacht dat ik hem waarschijnlijk in de buurt had gezien, zoals zoveel anderen.Hij leek mij lichtelijk gestoord (en mijn vriend ook). Deze man ging na de pasta’s weg omdat hij een andere afspraak had. Bij het groeten sprak hij tot mijn verbazing ineens heel vlot en normaal.
Het bleek onze burgemeester te zijn.

Comments (4) on "Etentje van de jagers"

  1. Dat was zeker een bijzonder etentje. 135 gasten! Ik moet er niet aan denken. Moest wel lachen om jullie burgemeester. Zou hij geen zin gehad hebben in het etentje?

  2. Lachen!! De burgemeester was waarschijnlijk blij dat hij met goed fatsoen afscheid kon nemen onder het mom van een afspraak. Hij was stil omdat hij zat te broeden op een smoes. Vandaar dat hij wat lichtelijk gestoord overkwam. 😆😛

  3. Wat leuk zo’n ‘etentje’. Leuk om aan mee te doen. Sowieso voor t goede doel (dierenarts kosten dekken) en ook om andere buurt/dorpsgenoten te leren kennen. Wat een giller die burgemeester. Die kon er vast niet onderuit en moest z’n gezicht Ff laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top