Posted in: Algemeen

Karatekip

Gisteren hoorde ik een hels kabaal uit de kippenren komen. Altijd bang dat er een vos komt bezoeken ging ik snel kijken en zag het einde van een vreselijke vechtpartij tussen onze meest rustige en minst agressieve kip en een duif. Deze kip is de enige die mij niet pikt als ik eieren onder haar vandaan haal (als ze wil broeden maar ik wil dat niet).

De duif bleef aan het eind dood liggen.

Nadat ik mijn vriend de foto stuurde met wat tekst en uitleg erbij, wilde ik de duif gaan halen, maar hij was al verdwenen. Misschien was ie alleen flauwgevallen? Kunnen duiven doen alsof ze dood zijn? Ik heb geen idee. Mocht dat wel zo zijn, dan kon deze duif dat echt heel goed!

Comments (3) on "Karatekip"

  1. Dat zet me aan het denken: vanochtend heb ik een dode duif in de tuin gevonden. Behoorlijk veel bloed erbij, dus echt dood. Ik dacht dat het één van de katten was geweest, maar misschien wel één van de kippen? Zou zomaar kunnen. 🤔

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top