Posted in: Bijzondere mensen

Te koop?

Een paar dagen geleden belde er een gezette man aan. Hij wilde weten of hij mijn auto kon kopen.

Toevallig denk ik eraan om mijn auto te verkopen en een ebike te kopen want ik gebruik de auto nauwelijks en als al, dan voor korte ritjes hier in de buurt. Mijn vriend heeft een auto en een motor, dus ik denk dat we het zonder mijn auto prima gaan redden.

Dat kon de gezette meneer echter niet weten. Ik liep dus naar het hek om te horen wat de beste man te zeggen had.

Bleek dat hij altijd kapotte auto’s opkocht die al jaren stilstonden!

Tja … dat heb heb dan als je de auto weinig gebruikt en de parkeerplaats vol hoog gras staat, én als je je auto zelden wast.

Comments (5) on "Te koop?"

 1. Een heel beeldend verhaal: ik zie het zo voor me…! Wat is nu het vervolg van het verhaal? Het feit blijft dat jouw auto overbodig lijkt te zijn. Ga je deze nu toch verkopen en aan deze man of hoop je een betere deal te kunnen maken?
  Succes ermee!
  Ciao,ciao,
  Annelie

  1. Het vervolg is dat ik rondom de auto wat gras heb weggehaald en zodra ik klaar ben om de auto echt te verkopen, zal ik deze man nog n’s bellen, maar de kans is klein dat hij een goede prijs biedt. Dus dan doe ik het via een dealer of via de ‘Italiaanse marktplaats’.

 2. Haha, dat is grappig . Hij heeft er gewoon een auto-met-onkruid-neus voor en gaat denk ik geen geweldige prijs betalen.
  Ebike is heerlijk;-) Doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top