Posted in: Uncategorized

Kookboek voor een goed doel

Ik geef Italiaanse conversatieles (via Skype) en één van mijn ‘studenten’ heeft zijn eigen kookboek uitgegeven. Een kookboek van drie generaties familierecepten. De opbrengst gaat helemaal naar een goed doel (een inloophuis voor daklozen, heel toepasselijk een plek waar mensen samen eten, hetgeen toch wel één van de hoogtepunten van een dag is).

Mocht je op zoek zijn naar een cadeautje voor Kerst (voor Sint wordt te krap want de boeken komen 3 december van de drukker) … kijk hier even naar!

Comment (1) on "Kookboek voor een goed doel"

  1. Hij heeft wel gelijk dat het vaak moeilijk is om de recepten door te geven omdat je soms zomaar wat doet. Dat heb ik ook vaak. Het lijkt me een leuk boek en mooi dat de opbrengst naar het goede doel gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top