Posted in: Moestuin Toscane

Groene tomaten fermenteren

Ik heb de tomatenplanten gerooid en had een berg groene tomaten die niet meer rijp gaan worden. Ik heb er andere jaren allerhande sausen van gemaakt die heel lekker zijn, maar dit jaar heb ik ze gefermenteerd.

Ik heb geen idee of dit lekker is, want ik heb ze nog niet geproefd. Echter, de geur is fantastisch dankzij alle kruiden die ik tussen de tomaten heb gestopt.

Ik heb verder ook rode biet gefermenteerd, erg lekker door de sla, in de aardewerken pot. Die rood-paarse pot is de rode kool.

Comments (2) on "Groene tomaten fermenteren"

  1. Mijn tomaten plantjes zijn helaas doodgegaan. 1 zielig tomaatje hangt er nog maar daar gaat verder ook niets meer mee gebeuren. Zal eens opzoeken wat Fermenteren precies inhoudt, weet dat eigenlijk niet eens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top