Posted in: Toscane

Moderne kunst in Florence

Ik heb er helemaal geen verstand van, maar mijn vriend heeft de afgelopen weken enorm zijn best gedaan om dit kunstwerk hieronder te printen.

Het is een enorme opluchting dat het af is en allemaal gemonteerd (dat doen zij niet, ze printen alleen).

Ze zijn inmiddels al alom geprezen wegens de prachtige grijze kleuren. Het klinkt makkelijk om allerhande soorten grijs te printen, maar het is ontzettend lastig om dat precies goed te krijgen. Mooi grijs wordt namelijk opgebouwd uit alle andere kleuren en het kan makkelijk gebeuren dat er dan ineens een roze gloed in een detail naar voren komt, of een andere kleur.

Zodra we weer wat vrijer zijn, dus zodra de Corona regels worden versoepeld, ga ik kijken. De foto is echter veelbelovend.

Comments (6) on "Moderne kunst in Florence"

  1. Dat ziet er echt geweldig uit. Echt een kunstwerk! Ik begrijp van Pieter vanuit zijn vroegere professie ( directeur drukkerij ) dat het inderdaad zeer lastig is om de kleur grijs in balans te houden. Complimenti dus voor je vriend. We hopen het nog eens in real life te kunnen bewonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top