Posted in: Wandelen Toscane

Wandeling Kerst 2020

Het weer deze herfst en winter in Toscane is niet best. Het regent veel en we hebben zelden een dag zon. In de ’tuin’ is enorm veel werk te doen, maar om dat te kunnen doen, moet het weer wel een beetje meewerken. Aangezien het weer doet wat ie wil, zijn wij maar gaan wandelen om in elk geval lekker buiten te zijn.

Hier vier katten die ook niet erg van het weer konden genieten.

Op één van de Kerstdagen was het wel redelijk weer en hebben we rondom Castello di Uliveto gewandeld, zie boven de muur van het kasteel. Dat is ruim een uur lopen van ons huis. We zien het vanaf ons liggen, maar we waren nog nooit naar de ingang van het kasteel gelopen. Een echt plaatje!

Het uitzicht vanaf het kasteel richting een ander kasteel (Cabbiavoli) met ergens daarachter ook ons huis, was prachtig, met besneeuwde bergen waar de zon even op schijnt. Ik heb de foto flink in moeten zoomen, met mijn mobiel gemaakt, dus de kwaliteit is niet best, maar het geeft een idee!

Comments (3) on "Wandeling Kerst 2020"

  1. Mooie kleuren allemaal bij dat kasteel.
    Het groene gras de muren een beetje geel oranje en de lichtblauwe hemel.
    daarachter de bergen met de zon en sneeuw.
    Heel erg mooi.

  2. Prachtig! Ik ben dol op kastelen. Wij hebben er twee hier in het dorp. Dat wist ik niet eens toen we hier kwamen wonen. Was een aangename verrassing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top