Posted in: Algemeen, Appartement opknappen

Verhuisd

Afgelopen weekend, gelukkig net voor de echt grote hitte, zijn we verhuisd.

Mijn vriend en ik hebben vanaf vrijdagmiddag tot zondagavond alles ingepakt, drie verdiepingen omlaag gesjouwd en daarna een deel in het nieuwe huis weer uitgepakt.

Het huis is nog niet helemaal klaar, maar wel genoeg zodat we er kunnen wonen. Er zijn nog geen deuren binnen, we zijn nog bezig met lampen ophangen en zo ontbreekt er nog van alles.

Maar wat een plek en wat een prachtig huis! Het lijkt bijna alsof we vakantie hebben. s’Ochtends ontbijten we op ons terras buiten en ’s avonds eten we er ook.

Ik heb nog geen tijd gehad om goede foto’s te maken, maar deze hier geven een klein beetje een beeld.

Comments (12) on "Verhuisd"

  1. Complimenti! Wat ziet het er super uit. Heel mooi zoals het zonlicht binnenvalt door de houten jaloezieën. Jullie hebben enorm veel werk verzet met dit paleisje als resultaat!
    Dat gaat helemaal goed komen: geniet ervan!

  2. Wat schitterend, vooral ook de houten constructie met lamellen. Maar ook die hoge boekenkast! Jullie doorzettingsvermogen is beloond, veel woonplezier gewenst.

  3. Prachtig, zeg! Ik kan me helemaal voorstellen hoe heerlijk het voelt. Maar (je begreep mijn vraag niet, denk ik) waar is dat net voor? Het lijkt wel een trampoline! Dat zou mijn dochter gaaf vinden!

  4. Ik zie nu pas net het verhuisde blog met dit verhuisbericht. Wow, wat een mooi huis. Echt typisch italiaans en toch ook weer bijzonder met die houten lamellen. Benieuwd naar het idee daarachter, is dat open, binnenterrassen met frisse lucht zonder teveel zon? Heerlijke boekenkast ook. Geniet er van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top