Posted in: Werken voor Italiaanse bedrijven

Nieuw werk

Ik ben begonnen met nieuwe activiteiten. Ik heb voor een vriend uitgebreid onderzoek gedaan naar de mogelijkheid een web-shop te maken voor zijn bedrijf (digitaal printen van grote materialen). De web-shop kan niet op de standaard manier, want ze hebben geen maten om uit te kiezen, maar geheel flexibele afmetingen. Na zoeken en puzzelen heb ik een aantal goede oplossingen gevonden.

Verder heb ik even snel een website voor mezelf gemaakt (www.marketingestero.com) die nog  verbetering nodig heeft. De tekst is erg slecht (in het Italiaans) maar dat komt wel. De website legt uit dat ik voor kleine Italiaanse bedrijven die technologische producten produceren, op zoek ga naar klanten  in het buitenland.

Ik ben al begonnen met werken voor een klein bedrijf dat waterontharders zonder zout produceert. Morgen ga ik praten met een bedrijf dat speciale ramen maakt. Ondertussen zoek ik verder naar andere bedrijven die interessante producten hebben die ze nog niet exporteren. Kortom, ik verveel mij geen moment!

Comments (3) on "Nieuw werk"

  1. Lieve Willemijn,

    Prachtig dat je al werkt voor 2 bedrijven en bezig bent met een webshop. Je weet natuurlijk de weg op internet en kunt ervoor zorgen dat bedrijven jouw nieuwe site snel te pakken hebben. Veel succes met het zoeken naar klanten. Het zal prettig werken zijn in je nieuwe geheel gerenoveerde appartement.

    Margaretha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top