Posted in: Uncategorized

Alles anders

Ik woon nog in Umbrie en blijf hier de komende maanden nog wonen. We zijn bezig met opknappen van een appartement en zodra dat werk klaar is, ga ik verhuizen. Naar Montespertoli, een klein dorpje ten Zuid-Westen van Florence.

Ik hou op met verhuur van vakantiehuisjes in Umbrie en ga op zoek naar ‘iets om te doen’ in Toscane. Ik hoop dat ik free lance voor bedrijven kan gaan werken, maar misschien ga ik eerst een tijdje studeren.

Ik heb nog geen idee en geniet van die vrijheid.

Comments (0) on "Alles anders"

  1. Hallo Willemijn,
    Ik wil je heel veel succes wensen met je nieuwe spannende plannen om Umbrie te verlaten en Toscane te verrijken met al je talenten.
    Met veel plezier blijf ik natuurlijk je blog volgen.
    Cari saluti e in bocca al lupo van Cissy Wetzels (vriendin Marga)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top