Posted in: Florence

Grote vrachtwagen, klein weggetje

Woensdag hadden we een etentje vlak buiten Florence. Een prachtig restaurant dat onderdeel uitmaakt van een nog veel mooiere oude villa. Er loopt een smal weggetje naartoe.

Tijdens het etentje hoorden we dat dat weggetje was geblokkeerd door een hele grote vrachtwagen. We haalden onze schouders op en dachten dat ze het wel op zouden hebben gelost tegen de tijd dat we klaar waren.

Niets was minder waar. We waren met een grote groep en de eerste auto’s moesten achteruit terug omdat ze niet over het weggetje konden. Dat gaf nog meer chaos, want iedereen was tegelijk vertrokken. Gelukkig was er een ander klein weggetje dat onder het restaurant liep en konden we daar wel gebruik van maken. Na wat gedoe en gedraai reden alle auto’s weg.

Blijkbaar bestaat er geen gps speciaal voor vrachtwagens (hier in de heuvels heel handig!). Mocht dat wel bestaan, dan heeft deze chauffeur die duidelijk niet gebruikt

Ik vraag me af wat er was gebeurd als dat kleine weggetje er niet was geweest? Een nacht in het restaurant doorbrengen? Ik vraag mij ook af hoe ze het uiteindelijk hebben opgelost!

Comments (2) on "Grote vrachtwagen, klein weggetje"

  1. Wat een ( Italiaanse ) toestand…! Moest de vrachtwagen spullen afleveren bij het restaurant of had de chauffeur een binnenweg genomen?
    Goed weekend,
    Annelie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top