Posted in: Wandelen Toscane

Wandelingen in de december zon

Zo. Eindelijk weer n’s een blog post van mij. Ik loop inmiddels erg achter op de feiten, maar wellicht schrijf ik de komende tijd even wat meer over het behangbedrijfje en het bouwen van ons kleine huisje. Allebei onderhevig aan grote veranderingen, op zich heel positief wat mij betreft.

Maar eerst dit … het was schitterend weer vandaag en ook vorige week zaterdag. Herfstkleuren overal en vandaag (8 december) in t-shirt buiten gelopen. Dat baart mij behoorlijk veel zorgen, maar ik kan niet ontkennen dat het ook heerlijk was!

Wat foto’s uit de buurt:

Een groepje pijnbomen in de verte die altijd mijn aandacht trekken.

Certaldo, ook gezien van verre. Een oud kasteeldorp.

Een wijngaard … en er volgen er meer!

Het kasteel van Poppiano.

 

Comments (0) on "Wandelingen in de december zon"

  1. Hi Willemijn, wat een schitterende plaatjes, het gaat meteen enorm kriebelen!
    Ben benieuwd naar huis en behang:-)
    Ciao Eveline

  2. Lieve Willemijn,

    Moet een prachtige wandeling zijn geweest. Heerlijk in de zon, die van boven komt met schitterende rood/bruine herfstkleuren aan de grond. Margaretha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top