Posted in: Toscane, Wandelen Toscane

Het is alweer augustus!

De tijd vliegt voorbij en ik ga niet weer schrijven dat ik vaker een blog zou moeten schrijven, het komt er gewoon niet van en daar is niets aan te doen!

Het behangbedrijfje vergt veel tijd uiteraard, maar er begint wat beweging in te komen, dus dat is positief.

Ons stuk grond heeft hoognodig onderhoud nodig. Dit voorjaar heeft het veel geregend, dus we hebben minder kunnen doen en het onkruid heeft goed van de nattigheid geprofiteerd. Nu is het veel te warm om buiten te werken, dus het ziet er momenteel niet uit. In het najaar komt dat wel weer, hoop ik.

We hebben zaterdag een korte wandeling in de buurt gemaakt en al de eerste vijgen gegeten. Niet te geloven dat er nu al een aantal rijp is. Verder veel heerlijke bramen, maar die zijn er al een paar weken. We kwamen ook twee uitbundige vogelverschrikkers tegen, vrolijke lui!

 

Comments (0) on "Het is alweer augustus!"

  1. Prachtige foto’s weer. De vogelverschrikkers zullen het toch niet lang uithouden in de zon, ook al zijn het kunstig gemaakte poppen.De man heeft geloof ik Che Guevarra op zijn borst gespeld, die in de jaren 70 van de vorige eeuw het communisme op Cuba steunde ( zoon van een vermogende Argentijn )wereld beroemd werd en uiteindelijk in Bolivia of een ander land daar in de buurt in de wildernis met enkele volgelingen in opdracht van de regering werd doodgeschoten.
    De vijgen zien er heerlijk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top