Posted in: Uncategorized

Sigarettenpakjes stickers

Vorige week moest ik een kopie van mijn papieren maken en opsturen wegens de altijd irritante Italiaanse bureaucratie. Ik kwam bij de Tabacchi (die kleine Italiaanse winkels met een uithangbord met wit en blauw en een grote T erop, waar je onder andere tabak kunt kopen) en na mij kwam een mevrouw meerdere pakjes sigaretten kopen.

De verkoopster gaf haar wat pakjes stickers die je op de sigarettenpakjes kunt plakken, zodat je al die nare waarschuwingen en foto’s die je eraan herinneren dat roken bijster ongezond is, niet langer hoeft te zien.

Ik wilde net online even een voorbeeld zoeken, maar kan ze nergens vinden. Wel kwam ik meerdere krantenberichten tegen die schreven dat, als de verkoper van sigaretten zelf stickers op de pakjes plakt, dit serieuze straffen tot gevolg kan hebben. Er waren in Zuid-Italie (de krantenberichten waren allemaal van de lokale kranten uit die buurt) meerdere mensen op dit idee gekomen.
Als je de stickers er gratis bij geeft is er wellicht of blijkbaar niets aan de hand?

Overigens was dit een promotie om de stickers onder de aandacht te krijgen, ze gaan 20 cent per pakje kosten, zo werd mij vriendelijk uitgelegd.

De klant was er in elk geval heel erg blij mee, ze was al dat kijken naar afschuwelijke ziektes inmiddels wel zat!

 

Comment (1) on "Sigarettenpakjes stickers"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top